Hoppa till innehåll

Nya produkter i vårt sortiment!

Integritet och datasäkerhet blir allt viktigare i ett samhälle som präglas av ökad totalitär övervakningsiver, insamling och lagring av personlig data och censur av samhällsviktig information. Vårt mål är därför att fortsätta bredda utbudet av integritetssäkra produkter inom IT-området.

Nu kan vi presentera två nya modeller i vår bärbara datorserie TS Nomad som ersätter den tidigare laptopmodellen.

Den lättare varianten bygger på Ideapad och är en slim laptopserie från Lenovo som följer den senaste designtrenden och samtidigt är förvånansvärt kraftfull tack vare den allra senaste processorserien från AMD med integrerad Vega-grafik som till och med orkar med en hel del spel.

Det kraftfullare alternativet bygger på Lenovos robusta ThinkPad T-serie är flaggskeppsmodellen känd för sin mycket höga kvalitet och pålitlighet. Enheterna i T-serien håller vad de lovar oavsett vad de utsätts för – arktisk kyla eller ökenstorm, nollgravitation, spill eller fall. Vill du ha en laptop som håller i många år ska du satsa på T-serien.

Baserade på AMD:s nya processorer för bärbara datorer i 4000-serien är dessa två modeller ordentligt framtidssäkrade.

Bland de övriga nyheterna finns också okrossbara och vattentäta krypterade USB-minnen. Corsair Flash Surviror® Stealth är ett extremt stryktåligt och pålitligt USB-minne för dig som vill kunna lagra filer på ett säkert sätt, skyddade med stark kryptering. En användarmanual på svenska medföljer självfallet.

Gör backup eller ta med dig filer på din resa i fickan med denna användarvänliga lösning!

 

Vi på Teuton Systems använder oss utav cookies för att förenkla din upplevelse av sajten.
För att läsa mer hänvisar vi till våran integritetspolicy.