Hoppa till innehåll

Linux-dator: Ett enklare, säkrare och krångelfriare val

I en tid när teknologi ska förenkla vårt liv upptäcker vi allt oftare att det istället blir raka motsatsen. En vanlig dator med Windows 10, 11 eller Mac OS är fullproppad med inloggningsrutor som ständigt poppar upp och stör, tjänster som oavbrutet försöker koppla upp dig mot ”molnet” och program och prenumerationer som kostar pengar.

Är du trött på detta? Då är en Linux-baserad dator numer det naturliga valet.

Enkelhet i fokus

Linux strävar efter enkelhet och användarvänlighet. Istället för ändlösa popup-rutor eller tvingande molnuppkopplingar, får du en ren och rak användarupplevelse som samtidigt inte kräver några förkunskaper för dig som tidigare är van med Windows eller Mac.

I en dator från Teuton Systems ingår allt från bildredigeringsprogram till ”office-paket” med en modern ordbehandlare kostnadsfritt och allt är dessutom på svenska. Inga inloggningar, extra kostnader eller prenumerationer krävs!

Behåll din gamla dator och få Linux installerat

Linux är också känt för sin effektivitet och resurssnålhet. Har du en dator med några år på nacken som börjar bli seg eller har en dator med en äldre version av Windows eller Mac OS som börjar bli utdaterad? Då kan du skicka in din dator och få den uppgraderad till Linux genom Teuton Systems omvandlingstjänst. Du erbjuds då också byte till en snabbare och större lagringsdisk (”hårddisk”) och kan då också få dina gamla filer och dokument överförda till Linux.

Oavsett om du surfar, skriver, arbetar eller spelar på datorn kommer du att märka en betydande skillnad i användningen. Dessutom blir din gamla dator i en handvändning säker och gör att du vågar dig ut på nätet med de senaste webb- och säkerhetsuppdateringarna.

En säkerhetsdröm

Linux har en robust arkitektur som gör det svårare för skadlig programvara att få fäste. Tack vare sitt öppna källkods-ekosystem, granskas och förbättras Linux konstant av experter från hela världen. Istället för att vara beroende av dyra och frekventa antivirusuppdateringar, kan du känna dig trygg med ett system som skyddar dig från grunden. Dess öppna system innebär att du som användare alltid har insyn i och kontroll över vad ditt system gör och hur det fungerar.

Har du frågor inför köp och om Linux är något för dig? Ring Teuton Systems sälj och supportnummer alla vardagar för att få hjälp och rådgivning. Telefon: 010 – 101 12 22

Vi på Teuton Systems använder oss utav cookies för att förenkla din upplevelse av sajten.
För att läsa mer hänvisar vi till våran integritetspolicy.