Hoppa till innehåll

Anslut till den fria världen – nu är framtidens mobil äntligen här!

Säg bye-bye till Big Brother och Big Tech. Nyp dig i armen för nu är den här – den efterlängtade integritetssäkra mobilen ”Matrix” från Teuton Systems.

Vi lever i en bisarr värld där det totalitära storebrorssamhället breder ut sig allt mer ogenerat. Idag har det blivit allmän kännedom att man aldrig kan vara säker på att man inte är avlyssnad – åtminstone inte så länge det finns en mobil i samma rum.

Många är de som känt sig hjälplösa och fått nog – men inte vet vad de ska göra för att bryta sig loss. Den tiden kan vi meddela är över. De mörka molnen på smarttelefonernas himmel har skingrats och en ny era står för dörren.

En Matrix-mobil – på riktigt

Det är med stor glädje vi kan konstatera att du och alla andra som tyngts över situationen äntligen kan dra en lättnadens suck när Teuton Systems nu lanserar sin banbrytande smarttelefon.

Den är verkligen som hämtad från cyberpunkens rebelliska sagovärldar där de frihetstörstande hjältarna kopplar sig från det dystopiska systemet. Därför har vi valt att kalla den för Matrix.

Om Morpheus och hans vänner hade använt en mobil i kontrollsystemet av år 2024 hade de inte behövt använda telefonkiosker eller krångliga piratsignaler för att hålla sig undan systemets agenter – de hade bara behövt skaffa sig Teuton Systems mobil Matrix.

Bye-bye Big Brother

Om du har svårt att ta till dig faktum så nyp dig i armen, det är faktiskt sant. Du kan säga bye-bye till Big Brothers och Big Techs långa tentakler.

Med en Matrix i din ägo finns ingen återvändo till övervakning, avlyssning och intrång. Samtidigt har du samma användarvänlighet som på vilken smarttelefon som helst, med tillgång till alla appar och funktioner du behöver.

Allt kommer förkrypterat och preppat till tänderna med den absolut modernaste tekniken och de bästa apparna från den fria världen förinstallerat på mobilen, med alla manualer på svenska.

Det självklara valet för den vakne

Matrix är mer än en smarttelefon. Den är en symbol för friheten och framtiden.

Det är helt enkelt det vi brinner för på Teuton Systems. Varje funktion och element har utformats med stor omsorg för att uppfylla behoven för dig som lever i systemet, men inte vill vara en del av det.

Ta klivet in i den fria världen, du också. Låt oss förändra världen tillsammans, en mobil i taget.

Om du skulle behöva någon hjälp finns vår vänliga support självklart alltid där för dig. Tveka aldrig att ringa eller mejla oss om du har några frågor.

Efterfrågan på en integritetssäker mobil från Teuton Systems har varit hög redan före lanseringen, så tveka heller inte att beställa om du vill vara säker på att undvika väntetid.

Så får du veta mer om Matrix

Hur ser den ut? Hur fungerar den? Vad skiljer den från en vanlig mobil? Svaren på alla de frågorna finner du här.

Vi på Teuton Systems använder oss utav cookies för att förenkla din upplevelse av sajten.
För att läsa mer hänvisar vi till våran integritetspolicy.